امروز : 03 آبان 1403
  • 1390/11/29 - 08:46
  • /ZuVx

چکیده ای از فعالیتها و موفقیتهای بیمارستان شهید رجایی در چند سال اخیر

پس از 4 سال فعالیت شبانه روزی در راستای ارتقای سلامت مادران توسط مسئولین و پزشکان و پرسنل بیمارستان شهید رجایی این مرکز در تاریخ 18/11/90 موفق به دریافت لوح دوستدار مادر از وزارت بهداشت و درمان شد. شایان ذکر است از بین 630 بیمارستان ایران که دارای زایشگاه می باشند فقط 8 مرکز برای اولین بار در ایران موفق به دریافت لوح دوستدار مادر شده اند که بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل نیز تنها مرکزی است که در استان اصفهان لوح مذکور را دریافت نموده است. که این موفقیت با ارزش در راستای ارتقاء کیفی در سطح کشور می باشد.در ذیل نمونه ای دیگر از موفقیتها و تلاشهای این مرکز در راستای پیشبرد اهداف جهت استحضار بیان می گردد:

1. دریافت لوح دوستدار کودک در سال 1385

2. انجام جراحی های فوق تخصصی لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی در چند سال اخیر

3. انجام پروژه های تحقیقاتی در 3 سال اخیر که 10 مقاله در کنگره های داخلی پذیرفته شده و هم اکنون جهت ارسال مقالات به خارج از کشور اقدام گردیده است.

4. همکاری تحقیقاتی بین رشته ای ( پزشکی – مهندسی ) بین این بیمارستان با اساتید دانشگاه علم و صنعت تهران

• گروه خبری : اخبار بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل