امروز : 02 آبان 1403
  • 1394/05/21 - 13:11
  • /Z6Xx

همایش بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر

به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر ، (10تا 16 مرداد ) همایشی با موضوع تغذیه با شیر مادر در بیمارستان شهید رجایی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این همایش با شعار حمایت از مادران شاغل در شیردهی و تربیت فرزندان برگزار شد.

بنابر این گزارش در این همایش که تعدادی از خانم های باردار شهرستان و پرسنل بیمارستان حضور داشتند، مسئول آموزش شیر دهی بیمارستان به بیان فواید شیر مادر مطالبی را بیان نمود.

گفتنی است :بیمارستان شهید رجایی به عنوان بیمارستان دوستدار کودک و دوستدار مادر در شهرستان آران و بیدگل می باشد.

در پایان از مادران موفق در امر شیردهی شاغل در بیمارستان تقدیر و تشکر به عمل آمد و جوایزی به رسم یادبود به آنان اهدا گردید.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

همایش بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر          همایش بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر

• گروه خبری : اخبار بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل