امام حسن مجتبی علیه السلام: همانا محبّت و دوستی با ما سبب ریزش گناهان ـ از نامه اعمال ـ می شود، همان طوری که وزش باد، برگ درختان را می ریزد.«بحارالأنوار، ج 44، ص 23، ح 7»

اخبار بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل

تقدیر از پرسنل آزمایشگاه بیمارستان ثامن الحجج

تقدیر از پرسنل آزمایشگاه با حضور سرپرست بیمارستان ثامن انجام شد

به نقل از روابط عمومی بیمارستان، دکتر مریم سادات رضوی سرپرست بیمارستان ثامن الحجج آران و بیدگل در محل آزمایشگاه  بیمارستان، حضور و از تلاش و زحمات مستمر پرسنل آزمایشگاه در راستای تحقق اهداف سازمانی و سلامت جامعه قدردانی و تشکر کرد.

وی گفت: نقش دست اندرکاران این حوزه را در تشخیص ، مراقبت ، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ها انکارناپذیر دانست و این روز را باید به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان به ویژه کارکنان آزمایشگاه بیمارستان ثامن تبریک گفت.

دکتر رضوی اظهار داشت : شغل آزمایشگاه از مشاغل سخت بوده و همواره کارکنان آزمایشگاه در معرض انواع بیماری های میکروبی و ویروسی بوده و توجه به این موضوع و حفظ سلامتی کارکنان آزمایشگاه باید مورد توجه قرار گیرد.

سی ام فروردین سالروز بزرگداشت حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی گرامی باد.

روابط عمومی بیمارستان ثامن الحجج(ع)

ساعت : 22:17 -  روز  : جمعه  - 2 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77

درج نظر بينندگان خبر :

نام: