امام حسن مجتبی علیه السلام: همانا محبّت و دوستی با ما سبب ریزش گناهان ـ از نامه اعمال ـ می شود، همان طوری که وزش باد، برگ درختان را می ریزد.«بحارالأنوار، ج 44، ص 23، ح 7»

اخبار بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل

بازدید سرپرست دانشگاه از مراکز درمانی آران و بیدگل

بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان ثامن الحجج (ع)

سرپرست دانشگاه از بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل به همراه جمعی از مسئولین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر کورش ساکی در این بازدید در جریان روند درمان بیماران قرار گرفت و نحوه ارائه خدمات رسانی به مراجعین را بررسی نمود.

دکتر ساکی اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه دانشگاه در جهت انجام وظیفه و خدمات دهی هرچه بهتر به مردم شریف این منطقه می باشد و به دنبال آن هستیم تا شاخص های بهداشت و درمان را به سطح مطلوب برسانیم.

گزارش تصویری بازدید بیمارستان ثامن الحجج (ع)

ساعت : 9:46 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  12 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :107

درج نظر بينندگان خبر :

نام: